Fiscul a scos la vânzare autobuzul lui Gică Popescu

ANAF Craiova a scos la licitaţie mai multe bunuri ale Şcolii de Fotbal "Gică Popescu", deţinută de fostul căpitan al echipei naţionale şi al Barcelonei, în contul unor datorii vechi către stat. Fiscul a scos deja la vânzare autobuzul cu care cele 13 grupe de copii şi juniori se deplasau la diferite competiţii.

Ştiri pe aceeaşi temă

Şcoala de Fotbal "Gică Popescu" s-a confruntat cu mai multe probleme financiare. A fost chiar aproape de dezafiliere în 2010, după un diferend cu Dunărea Galaţi, care reclama o datorie de 300.000 de euro. De asemenea, fiscul a interpretat într-un mod propriu un contract mai vechi de sponsorizare cu Gillette, cerând plata impozitului pe profit şi a TVA-ului, considerând acordul ca fiind unul economic, conform prosport şi realitatea.net. Acum, ANAF a pus sechestru asupra unor bunuri din cauza unei datorii la bugetul de stat de aproape 100.000 de euro, rezultată din neplata impozitului pe profit rezultat din transferul unor jucători.Gică Popescu nu a dorit să comenteze situaţia.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările