Facebook angajează români. Ce studii cere

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Facebook recrutează români capabili să identifice potenţiale abuzuri şi să rezolve problemele de securitate ale conturilor utilizatorilor, cei acceptaţi urmând să lucreze în Dublin.

“Angajăm Market Specialists pentru piaţa din România, iar din această poziţie vei deveni o voce a comunitaţii şi vei găsi soluţii cu impact în lumea reală. Vei face parte din echipa noastră de Market Operations, care este în continuă creştere şi care se asigură că platfomele noastre sunt sigure pentru utilizatorii noştri”, informează Facebook, în anunţul postat pe pagina de Cariere.

Specialiştii IT vor avea un rol cheie în păstrarea securităţii platformei online, urmând să identifice potenţialele abuzuri şi să rezolve probleme de securitate ale conturilor utilizatorilor.

Pot aplica la acest job absolvenţii de facultate sau de master, de preferat cu studii în domeniul matematicii sau ştiinţelor, care au o experienţă relevantă de cel puţin doi ani. De asemenea, cunoştinţele de Excel şi SQL reprezină un avantaj.

Candidaţii trebuie să aibă abilităţi de gândire strategică şi analitică, să se exprime fluent în engleză şi română, atât scris cât şi vorbit, şi să fie conectaţi la comunitatea din România, să-i cunoască cultura şi obiceiurile.

Economie



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite