Fabrica de apă Bilbor, scoasă la vânzare pentru 3,2 milioane euro

Fabrica de apă Bilbor, scoasă la vânzare pentru 3,2 milioane euro

CITR Grup a anunţat scoaterea la licitaţie a fabricii de apă Bilbor, la un preţ de pornire de 14,17 milioane lei, la care se aplică TVA. Bilbor Mineral Water a intrat în faliment în urmă cu trei ani.

Ştiri pe aceeaşi temă

CITR Grup, lichidatorul Bilbor Mineral Water, a scos din nou la licitaţie fabrica de apă Bilbor, la un preţ de pornire a licitaţiei de 14.168.640 lei (echivalentul a 3.200.000 euro la data de 19.03.2018 la care se aplică TVA), a anunţat lichidatorul pe site-ul său, menţionând că licitaţia este publică.
 
Bilbor Mineral Water, producătorul apei minerale Bilbor, a intrat în faliment în martie 2016, la aproximativ un an după ce şi-a cerut insolvenţa.
 
„Deschiderea procedurii de faliment (…) întrucât planul propus de către administratorul judiciar nu a fost aprobat şi nici unul dintre subiectele îndreptăţite nu a depus un plan de reorganizare şi desemnarea subscrisei în calitate de lichidator judiciar provizoriu”, se arată într-un raport de pe Buletinul Procedurilor de Insolvenţă (BPI).
 
Conform unui raport anterior al Casei de Insolvenţă Transilvania, lichidatorul judiciar al producătorului de apă, activele Bilbor Mineral Water erau evaluate la 5,3 milioane de euro.
 
Acţionarul majoritar al companieie este United Romanian Brewers Bereprod, producătorul berii Tuborg.
 
citeste totul despre: