Eurocontrol: Traficul aerian revine la normal

Spaţiul aerian european este "practic liber", cu excepţia câtorva mici zone, iar traficul se normalizează în întreaga Europă, unde s-ar putea realiza între 28.000 şi 29.000 de zboruri, informează un comunicat al Organizaţiei europene pentru securitatea traficului aerian, Eurocontrol.

Ştiri pe aceeaşi temă

Potrivit agenţiei EFE, în prezent sunt anunţate 28.500 de zboruri, iar spaţiul aerian european este liber, excepţie făcând doar anumite zone din sudul Finlandei, sudul Norvegiei, nordul Scoţiei şi din vestul Suediei, unde se mai păstrează unele restricţii.

"Traficul aerian ar urma să fie asigurat în mod normal în Europa, joi, cu un număr de 28.000 până la 29.000 de zboruri", anunţă Eurocontrol.

Se aşteaptă "un mic număr de anulări, din cauza câtorva restricţii de zbor limitate şi a unor probleme logistice întâmpinate de companiile care-şi reiau activităţile", explică Organizaţiei europene pentru securitatea traficului aerian.

Miercuri din cele 28.087 de zboruri anunţate au fost efectuate 22.189.


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările