Directorul Termoenergetica sugerează cumpărarea de boilere electrice în lipsa apei calde. Reacţia Gabrielei Firea

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Shutterstock
FOTO Shutterstock

Directorul Termoenergetica sugerează cumpărarea de boilere electrice în lipsa apei calde, potrivit declaraţiilor date de acesta pentru Antena 3.

Calorifer electric şi boiler electric - acestea sunt soluţiile pe care le recomandă directorul Termoenergetica, în această perioadă când mulţi bucureşteni stau în frig din cauza avariilor şi nu au nici apă caldă să se spele.

Aşadar, varianta pentru cei care nu au apă caldă la robinet este boilerul electric, care e "câteva sute de lei", a spus şeful Termoenergetica, marţi, la Antena 3.

"Avariile pot apărea oriunde. Am avut săptămâna trecută câteva zile în care nu am avut apă caldă şi căldură.

Da, eu mi-am pus un boiler electric din cauza acestor avarii. Şi calorifer electric", a spus directorul Termoenergetica, Claudiu Creţu, marţi, la Antena 3.

„Problema acestui sistem e foarte gravă, sunt câţiva ani de când spunem că există aceste probleme, cerem finanţare pentru acest sistem.

Reacţia fostului edil al Capitalei, Gabriela Firea, nu a întârziat să apară:

„Nemernicie “de dreapta”! Dacă nu este demis urgent, înseamnă că asta e politica nouă faţă de cetăţeni! Acest domn impertinent, care îi umileşte pe bucureşteni, este membru PNL sectorul 1. Se numeşte Claudiu Creţu şi a fost uns de Nicuşor Dan director peste instituţia care trebuie să asigure apă caldă şi căldură. Nu numai că nu şi-au respectat promisiunea din campania electorală, de a avea agent termic pe 28 septembrie, dacă va fi ales primar Nicuşor Dan, dar nici nu sunt în stare să înlocuiască ţevile vechi, să facă revizii în timp util, să rezolve avarii urgent, dacă tot s-au cocoţat în astfel de funcţii cu maximă răspundere! 

Prin munca mea şi a echipei mele au pe tavă 300 milioane de euro pentru reabilitarea reţelei de termoficare. Nu au fost în stare să aducă măcar 1 euro în plus, în acest an, dar nici să cheltuie în beneficiul cetăţenilor suma obţinută de noi. 

Este din rău în mai rău în Capitală! 

Dar primarul îşi consumă timpul şi se răfuieşte prin instanţe, ca pe timpul când era ong-ist, cu te miri cine. Asta e treaba lui de primar? Sunt instituţii ale statului!

A fost ales să rezolve probleme : termoficare, transport, spitale, investiţii, poluare, curăţenie, persoane vulnerabile. 

Toate sunt îngheţate! 

Cred că omul nu a aflat că este primar! 

Se joacă de-a tribunalele  pe banii cetăţenilor din Bucureşti! 

Cât despre “distinsul” domn care îi îndeamnă pe bucureşteni să-şi cumpere calorifere electrice şi boilere, nu pot spune decât că exprimă exact modul odios de a gândi al celor de la putere faţă de românii din toată ţara, nu doar din Bucureşti.

Dacă eu sau un om din subordinea mea am fi făcut o afirmaţie similară, eram linşaţi! Şi pe stradă, şi pe FB…

Nişte şmecheraşi ajunşi în funcţii prea înalte, comparativ cu statura lor profesională şi morală! 

Acest penelist Creţu, prieten cu Orban, a fost şi director la Elcen, pe timpul premierului Ludovic Orban. Adică instituţia din subordinea guvernului care nu şi-a modernizat CET-urile şi din cauza căreia sunt mari pierderi pe reţeaua de termoficare - pierderi suportate tot de către bucureşteni!

Cu astfel de oameni fără scrupule în poziţii cheie, nici nu este de mirare că în Bucureşti e un dezastru din toate punctele de vedere!”

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite