Dealerii auto pot lucra direct cu Ford Craiova

De la 1 august, Compania Naţională de Vânzări (CNV) Ford pentru România a devenit operaţională. Asta înseamnă că divizia va fi responsabilă în totalitate de comercializarea mărcii în România, precum şi de operaţiunile de service şi servicii post-vânzare.

Ştiri pe aceeaşi temă

Este un moment important în activitatea desfăşurată de Ford în România, întrucât dealerii autorizaţi vor putea cumpăra vehicule şi componente direct de la Ford. Tot de la 1 august s-a încheiat colaborarea cu Romcar SRL, companie care a deţinut rolul de distribuitor principal pentru Ford timp de peste un deceniu în România.

Echipa Ford România este formată din aproximativ 30 de membri şi îşi desfăşoară activitatea în Bucureşti. Aceştia au experienţă în industria auto, datorită funcţiilor pe care mulţi dintre ei le-au deţinut anterior fie la Ford, în diverse ţări din Europa, fie în cadrul altor importatori sau constructori auto din România.

Un englez, şef peste români

Paul Flanagan este director general Ford România, anterior acestei funcţii fiind responsabil de coordonarea activităţii a 188 dealeri Ford din Marea Britanie. El va fi sprijinit în Bucureşti de Zoltan Brassai, în calitate de director de operaţiuni, anterior acestei poziţii fiind director de operaţiuni pentru România în cadrul organizaţiei Ford EDM (European Direct Markets), cu sediul în Köln, Germania.

Singurul român cu funcţie importantă în structura de conducere Ford România este George Sănduleac, şeful departamentului de dezvoltare a reţelei.


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările