De ce nu controlează Fiscul câţi bani a dat fiul lui Liviu Dragnea la lăutari şi fotografi, la nuntă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ministrul Finanţelor, Eugen Teodorovici, a explicat, sâmbătă, de ce Fiscul nu îl va verifica pe Valentin Dragnea, fiul lui Liviu Dragnea, în privinţa sumelor plătite lăutarilor, fotografului sau restaurantului la nunta sa.

Teodorovici a spus că fiul lui Liviu Dragnea s-a căsătorit prea recent şi nu se încadrează în perioada verificată de inspectorii Fiscului.

 „Perioada pe care ANAF-ul a indicat-o este 2013-2017, pentru că există acea perioadă de prescriere. Avem alte situaţii unde, ştiţi foarte bine, contribuţiile la CASS, CAS şi impozitul pe venit pe ultimii cinci ani de zile. La final de octombrie vom avea o centralizare pe fiecare contribuabil în parte. Am aprobat în Guvern o ordonanţă de urgenţă care asta şi spune, cu acele reduceri pentru cei care plătesc în decembrie şi în martie anul viitor toate aceste contribuţii”, a precizat Eugen Teodorovici, la Antena3.

Fiul lui Liviu Dragnea s-a căsătorit în această vară, iar la nunta sa a cântat şi cunoscutul manelist Florin Salam.

Fostul şef al Fiscului, Gelu Diaconu, remarca recent faptul că Fiscul ar putea să îi ceară mirelui informaţii despre contractul/suma platită lui Florin Salam.

Recent, ANAF a început să trimită tinerilor căsătoriţi solicitări ca aceştia să declare ce relaţii economice au avut cu PFA, firme sau persoane fizice care le-au furnizat servicii de fotografie, muzică pentru petrecere şi restaurant. Fiscul solicită nume de persoane/firme, numere de telefon, adrese şi intermediari.

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite