Dăncilă: Păstraţi-vă ura pentru cineva care a făcut studiile la Moscova şi vorbeşte pe cuvintele de acolo. INS a confirmat creşterea economică VIDEO

Dăncilă: Păstraţi-vă ura pentru cineva care a făcut studiile la Moscova şi vorbeşte pe cuvintele de acolo. INS a confirmat creşterea economică VIDEO

FOTO Inquam Photos / George Calin

Premierul Viorica Dăncilă a continuat joi şirul replicilor acide destinate opoziţiei, cerându-le celor care au criticat-o cu vehemenţă să-şi păstreze „ura pentru cineva care a terminat studiile la Moscova şi vorbeşte pe cuvintele de acolo”.

Ştiri pe aceeaşi temă

"Păstraţi-vă ura pentru cineva care a terminat studiile la Moscova şi vorbeşte pe cuvintele de acolo. Am să încep cu o veste bună pentru românii care se uită la noi şi cărora vrem să le arătăm care este rezultatul guvernării cu adevărat. Institutul Naţional de Statistică a reconfirmat creşterea de 4,4% a economiei româneşti în al doilea trimestru al acestui an. Asta spune multe. Mulţi nu înţeleg pentru că atunci când erau la guvernare nu puteau vorbi de creştere economică", a declarat Viorica Dăncilă, joi, în plenul reunit al Parlamentului.

 

Replica privind „studiile la Moscova” i-a fost adresată Ralucăi Turcan, căreia, în vara anului trecut, premierul Dăncilă îi spusese că studiile ei la Moscova nu o recomandă drept „specialist în economia Uniunii Europene“.

 

Anterior, premierul declarase pe un ton ironic că nu Opoziţia a crescut salariile, ci chiar le-a tăiat, fără a aminti însă că reducerile salariale au fost operate în plină criză economico-financiară globală şi că astfel de măsuri de austeritate au fost luate de foarte multe state.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: