Despre iSalary Romania

Pachetul contine un indrumator ce prezinta marketingul afiliat de la nivel zero si pana la avansat. Toata informatia este prezentata atât teoretic cât si practic ajutandu-va sa învatati cât mai usor posibil chiar daca aveti cunostinte minime de utilizare a unui computer. Nu trebuie sa va faceti griji ca nu va puteti descurca deoarece totul este explicat în limba romana pas cu pas exact ca si cum v-ar da cineva sa mâncati cu lingurita. Principalul avantaj este faptul ca puteti lucra cât doriti dvs. si mai ales când doriti indiferent ca este zi sau noapte. Aceasta metoda de câstig este ideala pentru persoanele ce dispun de mult timp liber, dar si pentru cei cu un job mai lejer ce le permite sa lucreze in plus dupa ce se incheie programul. Totusi cu cât lucrati mai mult cu atât puteti câstiga mai mult, acest lucru fiind in favoarea dumneavoastra. Un alt avantaj oferit de catre iSalary Romania este faptul ca nu aveti nevoie de studii superioare si de nici un fel de calificare, dar o cunostinta generala vasta înseamna un avantaj important. Nu trebuie sa va faceti griji nici din pricina vârstei, iSalary Romania este recomandat tuturor indiferent de varsta. O data ce ati comandat pachetul beneficiati si de o garantie, daca în termen de 60 de zile de la data livrarii acestuia acasa nu reusiti sa faceti nici macar un comision urmând sfaturile din indrumator, atunci puteti returna pachetul, iar banii va sunt restituiti în întregime. In concluzie, cu iSalary Romania puteti sa castigati bani dar important este sa va doriti acest lucru.

Despre marketingul afiliat

Marketingul afiliat exista în Romania de peste 6 ani, iar în ultimii ani s-a dezvoltat extraordinar. Acesta este o forma de marketing online ce se bazeaza pe modele de plata pe performanta si Cost Pe Actiune (CPA). In marketingul afiliat, un comerciant (advertiser) rasplateste unul sau mai multi afiliati (publisheri) pentru fiecare actiune realizata pe siteul sau. O actiune poate sa fie o vânzare, un lead sau orice alta actiune dorita de catre comerciantul respectiv. Mai pe intelesul tuturor, orice vânzare realizata prin intermediul lui Ionel, îi aduce acestuia un comision (%) din valoarea vânzarii respective. Confiorm unui studiu publicat pe wall-street.ro aproximativ 5% dintre românii care fac marketing afiliat în Romania castiga de acasa, lunar, peste 2.500 de lei prin aceasta metoda de promovare online, mult peste valoarea salariului mediu din tara. Totusi exista si afiliati ce castiga sume de peste 10.000 euro lunar lucrând când vor, de unde vor, daca vor. Suna bine, nu?

Cum puteti comanda

Pachetul se poate comanda de pe siteul www.isalary.ro si tot acolo puteti sa gasiti si mai multe informatii despre acesta. Exista desigur si un support tehnic prin telefon disponibil doar în zilele lucratoare sau prin email, disponibil non stop. Livrarea se face prin curier rapid în 24 de ore lucratoare de la data confirmatii comenzii, iar plata prin ramburs. Deci dvs. platiti doar atunci cand primiti pachetul acasa.