Cum se feresc bogaţii lumii de coronavirusul chinezesc

Cum se feresc bogaţii lumii de coronavirusul chinezesc

Ggwyneth Paltrow cu o masca pe faţă. Foto Instagram

Noul coronavirus nu cunoaşte graniţe naţionale sau sociale, dar, în funcţie de buget, metodele de evitare a contaminării sunt diferite, scrie New York Times.

Ştiri pe aceeaşi temă

Medici particulari, iahturi, avioane private sau geluri dezinfectante cu tente florale, sunt doar câteva dintre avantajele la îndemâna bogaţilor, scrie New York Times
 
Folosirea avioanelor private şi alegerea unor insule izolate ca destinaţii de vacanţă, sunt doar o parte dintre măsurile pe care le iau milionarii pentru a evita să contacteze noul coronavirus, citează Mediafax. De exemplu, când vine vorba de măşti de protecţie sau dezinfectanţi, bogaţii lumii nu se uită la bani. Sunt preferate cele mai scumpe, chiar dacă medicii avertizează că nu au efect pe măsura preţului.
 
Actriţa americană Gwyneth Paltrow a postat o fotografie pe instagram în care îşi afişează masca neagră. „În drum spre Paris”, a scris ea în timp ce se îndrepta spre Săptămâna Modei, cu avionul.
 
Kate Hudson, în schimb, a pozat cu o mască de protecţie normală, mult mai ieftină. „Avem nevoie de un designer de măşti. Dacă tot trebuie să le purtăm, măcar să fie frumoase, corect?”, a scris o fană într-un comentariu.
 
La nivel mondial, coronavirusul s-a răspândit în 96 de ţări, cu un total de 102.242 de contaminaţi. Cele mai afectate state sunt China, Coreea de Sud, Iran şi Italia. În România sunt 9 cazuri de infectare cu noul virus.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările