Cuc nu demisionează dacă nu sunt gata cei 100 de kilometri de autostradă: „Să-i cer lui Dumnezeu să îşi pună mandatul pe masă?!“

Cuc nu demisionează dacă nu sunt gata cei 100 de kilometri de autostradă: „Să-i cer lui Dumnezeu să îşi pună mandatul pe masă?!“

În acest an vor fi inauguraţi maxim 100 de kilometri de autostradă, dar cu condiţia să nu plouă prea mult, susţine ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, care spune însă că nu va demisiona dacă kilometri promişi nu sunt gata.

Ştiri pe aceeaşi temă

Ministrul Transporturilor desfiinţează promisiunile făcute de fostul director CNAIR Narcis Neaga, care spunea că 180 de kilometri de autostradă vor fi daţi în trafic în acest an. Cu toate acestea, Cuc susţine că nu de asta a plătit Narcis Neaga cu funcţia, ci „pentru proiectele care nu au fost lansate”.

 „Dumneavoastră, presa, tot timpul vreţi sânge. Domnul Neaga nu a plătit cu funcţia pentru 180 de kilometri, ci pentru proiectele care nu au fost lansate, şi au fost ţinute în sertar şi nu au fost promovate. Piteşti-Sibiu este un obiectiv important care putea fi relansat. Discuţiile vizavi de evaluările pe kilometri se fac cu directorul CNAIR şi cu antreprenorii. Dacă mă luam după promisiunile antreprenorilor probabil că aş fi anunţat 140 de kilometri, dar, uitându-mă la ce se poate finaliza, de asta am venit şi am anunţat 100 de kilometri. Dacă aceşti kilometri constat că nu evoluează, deşi nu văd motivele, pentru că nu e niciun fel de barieră administrativă, e doar o problemă de mobilizare şi atât! Dacă lucrurile nu vor evolua aşa cum trebuie, cu siguranţă nu aştept să menţin promisiuni deşarte şi voi lua măsuri, aşa cum trebuie, cu constructorii. În momentul de faţă aceşti 100 de kilometri sunt tangibili pentru a fi daţi în trafic. Vor fi daţi în trafic, mare atenţie, nu recepţia finală. Eu vă întreb un lucru: dacă de acum înainte trei luni de zile plouă în continuu, ce pot să fac eu? Să-i cer lui Dumnezeu să îşi pună mandatul pe masă?!”, a declarat Răzvan Cuc, ministrul Transporturilor.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: