Criteriul de câştigare a licitaţiei pentru termo-scannerele care vor fi montate în aeroporturi este termenul cel mai scurt de livrare

Criteriul de câştigare a licitaţiei pentru termo-scannerele care vor fi montate în aeroporturi este termenul cel mai scurt de livrare

Ministrul Transporturilor, Lucian Bode, a vorbit despre licitaţia pentru cele 35 de termo-scannere care vor fi montate în aeroporturile din România. FOTO gov.ro

Termenul pentru deschiderea ofertelor în vederea achiziţionării de termo-scannere care vor fi montate în aeroporturile din România, în cadrul măsurilor luate pentru identificarea posibilelor persoane infectate cu coronavirus, este 26 februarie, iar criteriul de câştigare este cel mai scurt termen de livrare, apoi preţul, au anunţat autorităţile.

Ştiri pe aceeaşi temă

Ministrul Transporturilor, Lucian Bode, a declarat, luni seara, că cele 35 de termo-scannere care vor fi montate în aeroporturile din România sunt achiziţionate de Oficiul Naţional de Achiziţii Centralizate din subordinea Ministerului Finanţelor Publice.
 
„Cele 35 termoscannere vor fi achiziţionate prin ONAC (Oficiul Naţional de Achiziţii centralizate din subordinea Ministerului Finanţelor Publice - n.r.), pe 26 februarie, ora 10.30, este termenul pentru primirea şi deschiderea ofertelor. Procedura a fost deschisă imediat după adoptarea Hotărârii de Guvern. Este vorba de 35 de termo-scannere”, a declarat ministrul Transporturilor.
 
Ministrul de interne, Marcel Vela a adăugat că licitaţia pentru achiziţionarea de termo-scannere are caracter de urgenţă.
 
„Totul are caracter de urgenţă. Criteriul de câştigare a licitaţiei este cel mai scurt termen de livrare, apoi preţul”, a declarat Vela.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: