Cooperativa agricolă „Ţara mea” şi crescătorii de ovine, colaborare pentru acces mai uşor în marile lanţuri de magazine

Cooperativa agricolă „Ţara mea” şi crescătorii
de ovine, colaborare pentru acces mai uşor în marile
lanţuri de magazine

Cooperativa „Ţara Mea” vine în sprijinul crescătorilor de ovine cu propunerea unui parteneriat ce presupune facilitarea accesului pe piaţa marilor lanţuri de magazine. Prin această asociere, crescătorii vor avea mai multe avantaje, printre care accesul la piaţa de desfacere, consiliere în dezvoltarea capacităţii de producţie, un preţ corect pornind de la raft, etc.

Ştiri pe aceeaşi temă

În urma discuţiilor, crescătorii de ovine şi-au manifestat interesul faţă de asocierea cu Cooperativa agricolă „Ţara mea”, exprimându-şi disponibilitatea de a pune cât mai repede în aplicare cele discutate în cadrul întâlnirii.

Discuţiile au avut loc vineri, 30 martie 2018, la Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, în cadrul şedinţei de lucru dintre reprezentanţii Cooperativei agricole „Ţara mea” şi reprezentanţii organizaţiilor semnificative din sectorul de ovine. La aceasta au participat ministrul Agriculturii, Petre Daea, împreună cu secretarul de stat Daniel Botănoiu şi directorul general al Agenţiei Naţionale de Zootehnie, Iacob Lelior.

La întâlnire, reprezentanţii cooperativei „Ţara mea” au expus caserole cu carne de oaie - pulpă de miel cu os, cotlet de miel, coaste de miel, muşchiuleţ de miel, contrafile de miel - ce se vor regăsi în cel mai scurt timp la raft. Prin această asociere, MADR doreşte crearea unui model de colaborare naţională, prin care consumatorul român să poată beneficia de produse de cea mai bună calitate, disponibile pe rafturile marilor lanţuri de magazine. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările