CNAIR avertizează că există un site neautorizat pentru achiziţia rovinietei, cu preţuri de trei ori mai mari

CNAIR avertizează că există un site neautorizat pentru achiziţia rovinietei, cu preţuri de trei ori mai mari

Foto: Arhivă Adevărul

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR)a transmis, joi, că a constatat existenţa în mediul online a unui portal web care nu este autorizat în vederea încasării tarifului de utilizare (rovinieta).

Ştiri pe aceeaşi temă

Potrivit sursei citate, este vorba despre www.digitale-vignette-online.ro.
 
„Astfel, rugăm utilizatorii să achite rovinieta numai la distribuitorii autorizaţi, ale căror puncte de distribuţie/portaluri web autorizate se regăsesc pe site-ul oficial al companiei, http://www.cnadnr.ro/ro/puncte-de-distributie sau pe portalul CNAIR www.erovinieta.ro. CNAIR nu îşi asumă nicio responsabilitate cu privire la accesarea de către utilizatori, în vederea achitării rovinietei, a unor portaluri web neautorizate", se arată într-un comunicat al companiei de drumuri.
 
Sursa citată menţionează că, în acelaşi timp, la achitarea unei roviniete pe site-ul www.digitale-vignette-online.ro, utilizatorii achită costuri suplimentare care ajung să fie în cuantum de aproape 200% faţă de preţul real al unei roviniete (ex: pentru o rovinietă cu valabilitate de 7 zile pentru un autoturism, pe portalurile web autorizate de către CNAIR un utilizator achită echivalentul a 3 euro, reprezentând tariful stabilit de legislaţia în vigoare, iar pe portalul www.digitale-vignette-online.ro suma achitată este de 8.90 euro, din care 5,90 euro reprezintă „taxa de serviciu"). 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările