CNADNR: Lucrările de reparaţii pe A2 vor începe, cel mai devreme, în septembrie

CNADNR: Lucrările de reparaţii pe A2 vor începe, cel mai devreme, în septembrie

Reparaţiile pe Autostrada Soarelui vor începe abia în septembrie

Lucrările de reparaţii de pe Autostrada Soarelui, pe tronsonul Lehliu – Drajna nu se vor efectua în perioada estivală, anunţă Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale (CNADNR).

Ştiri pe aceeaşi temă

Reprezentanţii companiei spun că traficul rutier nu va fi afectat de lucrările de pe A2 în plin sezon de concedii. Informaţiile referitoare la eventuale lucrări pe Autostrada Soarelui între 1 mai şi 1 septembrie sunt considerate de conducerea CNADNR drept eronate.

„Am anuţat alocarea unor fonduri pentru reparaţiile atât de necesare la A2, (reparaţii anulate şi anul trecut tot la presiunea organizaţiilor din turism) şi de asemenea am anunţat că aceste reparaţii vor fi executate în urma procedurii de achiziţie publică. Acest proces nu poate fi cuprins într-un calendar foarte exact, ţinând cont de momentul declanşării licitaţiilor, de numărul de ofertanţi, de numărul contestaţiilor, etc... Dar, luând în considerare toate acestea, demararea lucrărilor se va face cu siguranţă, cel mai devreme, în luna septembrie. Asigur pe toţi cei interesaţi şi implicaţi de dorinţa CNADNR de a nu influenţa traficul rutier pe autostrada A2 în perioada sezonului estival. Toate aceste afirmaţii lansate în spaţiul public au avut ca efect bulversarea opiniei publice. Repet, A2 trebuie remediat şi o vom face conform planului stabilit de către Companie, începând din luna septembrie. Împreună cu Poliţia Rutieră vom adopta un program de restricţii în funcţie de lucrările programate, astfel încât în toamna să reabilităm autostrada A2 cu un minimum de disconfort“, a declarat directorul companiei de autostrăzi, Cătălin Homor.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările