CNADNR a atribuit construcţia pasajului de la Domneşti, de pe centura Capitalei pentru 20 de milioane de euro

CNADNR a atribuit construcţia pasajului de la Domneşti, de pe centura Capitalei pentru 20 de milioane de euro

CNADNR a reevaluat ofertele pentru construcţia pasajului de la Domneşti

Asocierea Straco - Comnord - Specialist Consulting a fost desemnată pentru a construi pasajul suprateran de la Domneşti, după ce CNADNR a reevaluat ofertele depuse la licitaţie.

Ştiri pe aceeaşi temă

Construcţia pasajului din zona Domneşti a fost întârziată pentru că licitaţia iniţială a fost contestată. Compania de drumuri a reevaluat ofertele şi a desemnat câştigător acelaşi consorţiu care câştigase şi licitaţia anterioară.

În aceste condiţii pasajul de la Domneşti va fi construit cu aproximativ 20 de milioane de euro, arată CNADNR într-un comunicat.

„Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România anunţă că,  în urma reevaluării ofertelor depuse în cadrul  procedurii de licitaţie deschisă organizată pentru atribuirea conctractului având ca obiect «Proiectare şi execuţie Pasaj suprateran pe DJ 602, Centura Bucureşti -  Domneşti»,  urmare  a    deciziei  CNSC  ,  nr.  2158/C2/2209,  2224  din  16.12.2015şi  aplicării  criteriului  de atribuire,respectiv,  preţul cel mai scăzut, a fost  desemnată câştigătoare Asocierea SC Straco Grup SRL -  SC Comnord SA -  SC Specialist Consulting SRL, cu preţul de 91.552.381, 90 lei“, se arată în comunicatul companiei.

Lucrările pentru pasaj fuseseră atribuite încă din toamna anului trecut, însă licitaţia a fost contestată de o firmă din Harghita. Dupa reevaluare CNADNR a hotărât ca lucrările să-i fie atribuite companiei care a câştigat licitaţia iniţială.

Pentru construcţia pasajului au fost făcute mai multe presiuni de locuitorii din Prelungirea Ghencea care au acuzat în mai multe rânduri infrastructura precară din zonă.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările