Cîţu: România a ajuns a 68-a cea mai „competitivă” economie din lume. În urmă cu doi ani era a 53-a

Cîţu: România a ajuns a 68-a cea mai „competitivă” economie din lume. În urmă cu doi ani era a 53-a

Florin Cîţu - FOTO Eduard Enea

România a ajuns, după un an şi jumătate de guvernare sub Liviu Dragnea şi Darius Vâlcov, să fie a 68-a cea mai „competitivă” economie din lume, în timp ce acum doi ani era a 53-a, atrage atenţia senatorul liberal Florin Cîţu.

Ştiri pe aceeaşi temă

Redăm mai jos postarea sa integrală:

„De ce se împrumută România cel mai scump din UE?

De ce ocolesc investitorii străini România?

De ce pleacă antreprenorii români în alte ţări?

Un răspuns vine de la scăderea brutală a gradului de competitivitate al economiei în doar doi ani. România a ajuns, după doar un an şi jumătate de naţionalism-socialismul lui Dragnea/Vâlcov, să fie a 68-a cea mai “competitivă” economie din lume. În urmă cu doi ani era a 53-a.

Dragnea/Vâlcov şi gaşca lor de incompetenţi corupţi duc România în direcţia greşită. Puteţi să folosiţi orice indicator şi veţi vedea că aceasta este singura concluzie.

Putem să-i suspectăm doar de incompetenţă. Dar sunt prea multe măsuri care copiază decizii ale dictatorilor regionali. Din punctul meu de vedere este clar că Dragnea/Vâlcov distrug economia, dar şi justitia, premeditat. Executând un ordin”.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările