Cîţu promite să-i demaşte pe toţi directorii care au lucrat cu Darius Vâlcov: Vă garantez că rezultatul va fi unul neplăcut pentru Dăncilă şi Teodorovici

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ministrul Finanţelor, Florin Cîţu, a anunţat că va aduce în Parlament toţi directorii din ANAF şi MFP care au lucrat cu Darius Vălcov la elaborarea bugetului şi la rectificarea din august.

„Momentul adevăului. Vă anunţ o premieră în cazul moţiunii simple care mă vizează, la Senat.

Pentru prima oară în istorie voi aduce în Parlament cu mine toţi directorii din MFP şi ANAF care au lucrat cu fostul minstru şi cu Darius Valcov la elaborarea bugetului, a rectificării din august şi mai ales la elaborarea strategiei fiscal bugetare pentru perioada 2019-2021.

Vor fi prezenţi cu date şi documente oficiale care vor arăta:

- Viorica Dăncilă şi Eugen Teodorovici ştiau din martie că vor depăşi ţinta de deficit;

- situaţia execuţiei bugetare şi mai ales estimările pentru final de an la momentul în care am preluat mandatul.

În conferinţa de presă pe care o voi ţine înainte de moţiune, îi voi lăsa pe directorii respectivi să vă prezinte datele reale cu documente. Să vedem atunci cine-i minte pe români.

Vă garantez că rezultatul este unul neplăcut pentru Dăncilă şi Teodorovici”, a scris Florin Cîţu pe pagina sa dde Facebook.

Viorica Dăncilă a anunţat că PSD va depune săptămâna viitoare, în Parlament, o moţiune simplă împotriva ministrului de Finanţe Florin Cîţu, pentru a da explicaţii cu privire la creşterea euro.

„La începutul săptămânii viitoare vom depune o moţiune simplă pentru domnul Cîţu în Senatul României, având în vedere creşterea euro, creştere care îi afectează pe români", a anunţat Viorica Dăncilă, într-o intervenţie telefonică la Antena 3. 

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite