Cioloş îi momeşte pe investitorii francezi cu „predictibilitate legislativă, fiscală şi financiară“

Cioloş îi momeşte pe investitorii francezi cu „predictibilitate legislativă, fiscală şi financiară“

Premierul Dacian Cioloş s-a întâlnit la paris cu oamenii de afaceri francezi FOTO gov.ro

Premierul Dacian Cioloş s-a întâlnit joi, la Paris, cu preşedintele MEDEF, Jean Burelle, şi cu oameni de afaceri francezi cărora le-a prezentat oportunităţile de investiţii în România şi le-a spus că guvernul are un program economic care asigură predictibilitate legislativă, fiscală şi financiară.

„Premierul Cioloş a avut o întâlnire, la sediul MEDEF International (Le Mouvement des entreprises de France), cu şefii unor întreprinderi franceze, în prezenţa preşedintelui acesteia, Jean Burelle. Şeful executivului de la Bucureşti a prezentat oportunităţile de investiţii în România şi a transmis un mesaj de încredere investitorilor, alături de invitaţia de a veni să investească în România, în condiţiile în care actualul guvern are un program economic care asigură predictibilitate legislativă, fiscală şi financiară“, informează Guvernul.
 
Întâlnirea prim-ministrului a avut loc joi, în ultima zi a vizitei oficiale pe care a întreprins-o în Franţa. Premierul Dacian Cioloş a fost însoţit la Paris de Costin Borc, viceprim-ministru şi ministru al Economiei, Comerţului şi Relaţiilor cu Mediul de Afaceri, Dragoş Tudorache, şeful Cancelariei primului-ministru, Lazăr Comănescu, ministrul Afacerilor Externe, Petru Tobă, ministrul Afacerilor Interne, Vlad Alexandrescu, ministrul Culturii, şi Dan Stoenescu, ministrul delegat pentru relaţiile cu românii de pretutindeni.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: