Cenuşa Catedralei Notre Dame, scoasă la vânzare pe OLX: „Te vindecă şi te scapă de blesteme“

Cenuşa Catedralei Notre Dame, scoasă la vânzare pe OLX: „Te vindecă şi te scapă de blesteme“

Incendiul devastator din Paris, în urma căruia Catedrala Notre Dame a fost puternic afectată, pare să fie o afacere profitabilă pentru anumite persoane. Pe site-urile de specialitate au fost postate anunţuri de vânzare a cenuşei „sfinte”, cu puteri vindecătoare, iar preţurile nu sunt deloc mici. Între timp, anunţurile au fost dezactivate.

Utilizatorul site-ului de anunţuri OLX a postat un mesaj în care anunţă că vinde "cenuşă de la Catedrala Notre-Dame de Paris". Preţul cerut, deşi negociabil, nu este deloc mic: 5.000 de lei.
 
În glumă sau nu, vânzătorul de ocazie spune că produsul este utilizat şi garantează că cenuşa este originală din Paris, "produsă în urma arderii uneia dintre cele mai vechi catedrale din lume".
 
 
Un alt anunţ, unde preţul este redus de la 5.000 lei, la 1.000 lei susţine că această cenuşă are puteri vindecătoare şi „te scapă de blesteme”.
 
 
 
 
Celebra catedrală Notre-Dame din Paris a fost serios avariată de un incendiu luni seara, după ce flăcările au ars fără încetare timp de mai bine de 9 ore.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: