Ce soluţie a găsit Dragnea pentru recuperarea banilor de la marile companii

Ce soluţie a găsit Dragnea pentru recuperarea banilor de la marile companii

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a găsit soluţia pentru o mai bună colectare a banilor de la marile companii care „nu vor să plătească impozitele în România”.

În opinia acestuia, rezolvarea ar putea veni dacă Fiscul s-ar restructura rapid, în caz contrar fiind nevoit să „scuture pomul”.
 
„Eu am aşteptat ca ANAF să înţeleagă în aceşti doi ani că noi ce am vorbit în campanie nu a fost glumă. La ora această noi nu putem să ne aşteptăm ca ANAF să meargă la o mare companie şi să se bată cu o companie. ANAF dacă nu se restructurează rapid pentru a se lupta cu aceste companii înseamnă că trebuie să scuturăm pomul. Putem să mergem pe nişte bonusuri foarte mari, dar nu putem sta în continuare în situaţia asta”, a afirmat Liviu Dragnea, joi seară la Antena 3.
 
 „Una dintre cele mai important probleme este că miliarde de euro nu intrat la bugetul de stat”, a completat preşedintele social-democrat.
 
Liderul PSD a mai spus că sunt companii care au cifre uriaşe de afaceri, de miliarde de euro, însă profituri foarte mici, puţin peste 1%, nevrând să plătescă impozitul în România. Liderul PSD a precizat că va prezenta situaţia acestor companii.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: