Ce evenimente vor marca deschiderea sezonului pe litoral

Ce evenimente vor marca deschiderea sezonului pe litoral

Staţiunea Mamaia va fi şi anul acesta printre cele mai animate destinaţii de pe litoralul românesc FOTO aqua-magic.ro

Minivacanţa de 1 mai i-a făcut pe operatorii din turism de pe litoral să se grăbească la deschiderea unui nou sezon, chiar dacă acest lucru se petrece, în mod normal după prima jumătate a lunii iunie.

Ştiri pe aceeaşi temă

Agenţiile de turism şi hotelierii, în special cei din Mamaia au pregătit pentru începutul lunii mai mai multe evenimente care să atragă turiştii care au ales să petreacă Paştele pe litoral.

„Hotelierii s-au pregatit din timp cu pachete de cazare si oferte speciale. Ca in fiecare an, cluburile vor surprinde placut prin petrecerile organizate, festivaluri de muzica, cu invitati pe masura, DJ internationali. Centrele balneo - spa sunt deschise iar turistii nu trebuie decat sa se bucure de zilele libere, pe o vreme frumoasa, conditiile meteo anuntandu-se a fi favorabile“, se arată într-un comunicat de presă al Asociaţiei Litorral – Delta Dunării.

Reprezentanţii asociaţiei au anunţat şi o premieră. La 28 aprilie, în Mamaia, se va deschide primul hotel tematic de pe litoral, Hotel Bicaz Pirates Resort. Acesta va avea ca tematică filmul Piraţii din caraibe.

„Deschidem in forta Sezonul oficial pe Litoralul Romanesc, destinatia turistica vedeta a verii in Romania. Pachete atractive de minivacanta pentru toate gusturile si bugetele, evenimente si distractie in toate statiunile, hoteluri, cluburi, restaurante si atractii pregatite pentru primii turisti si eforturi clare din partea autoritatilor locale. Primaria Constanta este, in continuare, leader intre autoritatile publice locale de pe Litoral, in privinta interesului pentru dezvoltarea si promovarea turismului. Cel mai mare grad de ocupare se va inregistra in Mamaia, Vama Veche si Eforie“, a declarat Corina Martin, preşedintele Asociaţiei Litoral – Delta Dunării.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările