CCIR se alătură protestului #şîeu #şîCCIR

CCIR se alătură protestului #şîeu #şîCCIR

Camera de Comerţ şi Industrie a României (CCIR) se alătură campaniei „România vrea autostrăzi”, iniţiat de omul de afaceri Ştefan Mandachi, cel care a construit primul şi singurul metru de autostrada din Moldova, pentru care a cheltuit 4.500 de euro şi care va fi inaugurat în timpul protestului naţional de 15 minute.

CCIR susţine campania „România vrea autostrăzi” şi se alătură protestului de 15 minute, la care au aderat companii reprezentative ale mediului de afaceri româneşti, mari retaileri, asociaţii profesionale şi sindicate.
 
Promotor al mediului de business din România, CCIR susţine iniţiativa care vine din rândul oamenilor de afaceri, în lipsa unor acţiuni concrete din partea decidentului politic, fiind un semnal extrem de important pentru întreaga societate, nu doar pentru antreprenori. 
 
„Lipsa de infrastructură îl împinge pe omul de afaceri din România să crească preţul la transport şi în acest fel să piardă competiţia cu ţările din jur. Ca urmare, întreaga populaţie a României are de suferit, prin preţurile mari pe care le regăseşte la raft. Sper ca acest semnal de alarmă va fi auzit şi înţeles de către decidentul politic, iar măsurile de redreesare a infrastructurii vor fi luate de urgenţă”, a declarat preşedintele CCIR, dl. Mihai Daraban.
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: