Bucureştiul va fi, în noiembrie, capitala industriei online din Sud-Estul Europei

Cel mai mare eveniment din Sud-Estul Europei, dedicat industriei internetului, How to Web 2012, va aduce la Bucureşti jurnalişti dezvoltatori de aplicaţii şi executivi sau proprietari ai unor companii cu valoare de piaţă de miliarde bune de euro. Printre acestea, cea mai mare reţea de socializare dezvoltată în Europa şi cel mai mare dezvoltator european de jocuri sociale. 

Ştiri pe aceeaşi temă

Cea de-a patra ediţie a How to Web, cea mai importantă conferinţă de tehnologie şi afaceri web din Europa de Sud-Est va avea loc anul acesta la Bucureşti, în zilele de 7 şi 8 noiembrie. La eveniment sunt aşteptaţi peste 800 de participanţi, şi reprezentanţi ai industriei de profil din peste 15 ţări.

Citeşte pe Forbes.ro cât şi de ce investesc companiile în promovare pe platformele de social media

Printre vorbitorii confirmaţi se numără nume mari precu: Phil Libin – CEO Evernote, companie evaluată la circa 1 miliard de dolari, care, în 2011, a fost numită de Forbes SUA una dintre cele mai admirate companii de tehnologie din lume; Bill Liao – cofondatorul celei mai mari reţele sociale profesionale dezvoltată în Europa, JP Schmetz – membru în board-ul XING şi Burda (una dintre cele mai mari companii de media din lume); sau Stephanie Kaiser – Product Lead la Wooga, cel de-al treilea mare dezvoltator de jocuri sociale din lume şi numărul 1 în Europa.

Vezi pe Forbes.ro, cum şi de ce utilizarea reţelelor de socializare poate afecta structura creierului

Şi România este bine reprezentată la eveniment. Între participanţi: Alex Lăpuşan –co-fondator şi CEO Zitex, companie românească de outsourcing ce dezvoltă şi produse proprii; Mark Pascarella – CEO al uberVu, unul dintre cele mai cunoscute start-up-uri româneşti de profil, la nivel internaţional.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările