Bode spune că, până la sfârşitul anului, vor începe efectiv lucrările la peste 150 de kilometri de autostrăzi şi drumuri expres

Bode spune că, până la sfârşitul anului, vor începe efectiv lucrările la peste 150 de kilometri de autostrăzi şi drumuri expres

Lucian Bode afirmă că vor începe mari lucrări de infrastructură

Ministrul Transporturilor, Lucian Bode, afirmă că până la sfârşitul acestui an vor "începe efectiv" lucrări de construire a 150 de kilometri de autostrăzi şi drumuri expres. Lucian Bode menţionează că va prezenta public un "plan integrat” privind viziunea Guvernului în ceea ce priveşte dezvoltarea infrastructurii de transport în următorii zece ani.

Ştiri pe aceeaşi temă

"Ne-am propus să deschidem noi şantiere şi când spun deschidem noi şantiere spun că am dat ordinul de începere pentru noi lucrări, 70 de kilometri, până la sfârşitul anului peste 150 de kilometri de autostrăzi şi drumuri expres vor începe lucrările efectiv în România şi în egală măsură când spun demarăm lucrări noi spun semnăm contracte pentru proiectare şi execuţie sau realizare studiu de fezabilitate şi proiect tehnic, după caz, pentru proiecte noi”, a declarat ministrul Transporturilor, sâmbătă, în timpul unei vizite în judeţul Suceava, pe şoseaua de centură a municipiului Suceava.
 
Ministrul Transporturilor a precizat, de asemenea, că şi-a propus să nu închidă niciun şantier de lucrări la infrastructura de transport şi a şi reuşit acest lucru, toate contractele fiind în derulare.
 
Lucian Bode a menţionat că va prezenta public, în zilele care urmează, un "plan integrat” privind viziunea Guvernului în ceea ce priveşte dezvoltarea în următorii zece ani a infrastructurii pe toate tipurile de transport.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările