Boagiu îl resuscitează pe Criţ: Demis de la RATB, şef peste transporturile metropolitane

Ministrul Transporturilor Anca Boagiu l-a numit marţi pe fostul director al RATB Adrian Criţ în funcţia de director general al Autorităţii Metropolitane de Transport Bucureşti (AMTB).

Criţ va avea şi funcţia de preşedinte al consiliului de conducere al AMTB, se arată într-un comunicat al Ministerului Transporturilor.

Citeşte şi:
Adrian Criţ, înlocuit la şefia RATB cu Viorel Popescu

La începutul lunii noiembrie, consilierii municipali l-au revocat din funcţia de preşedinte al Consiliului de Administraţie al RATB din cauză că nu a dus la bun sfârşit mai multe proiecte la care s-a angajat. El a fost ales în această funcţie în 2009. Contractul încheiat între Regie şi Criţ a fost reziliat.

Autoritatea Metropolitană de Transport Bucureşti se află în subordinea Ministerului Transporturilor şi Infrastructurii şi are atribuţii de reglementare şi coordonare a serviciilor de transport public de călători în Bucureşti şi judeţul Ilfov.

Directorul RATB: „Am aflat cu surprindere că am fost schimbat din funcţie"

Sorin Oprescu: "Odată cu demiterea lui Criţ, începe cafteala pentru ciolan"

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: