Blue Air se aliază cu TAROM. Ce vor putea face clienţii celor două companii aeriene româneşti

Blue Air se aliază cu TAROM. Ce vor putea face clienţii celor două companii aeriene româneşti

Foto MEDIAFAX

Transportatorul aerian Blue Air a anunţat, luni, semnarea unui acord bilateral cu Tarom, prin care îşi extinde prezenţa inclusiv în Europa.

Ştiri pe aceeaşi temă

”În baza acestui acord, implementat din 15 martie 2019, Blue Air îşi extinde reţeaua operaţională şi prezenţa în Europa, Orientul Mijlociu şi Nordul Africii”, se arată în comunicat.

Astfel, pasagerii care aleg să călătorească pe un itinerariu compus din segmente operate de Blue Air şi Tarom vor beneficia de o experienţă fluentă de călătorie, iar toate cărţile de îmbarcare vor fi emise la punctul de origine, nemaifiind nevoie de a efectua procesul de check-in în punctul de conexiune, potrivit companiei.

Biletele în baza acordului bilateral sunt disponibile la agenţiile partenere ale celor două companii.

“Această cooperare era aşteptată de piaţă, denotă cele câteva sute de bilete vândute în primele zile. Cu siguranţă, noile destinaţii astfel deservite de ambele companii vor duce la creşterea performanţelor economice pentru ambele companii aeriene”, a spus directorul commercial al Blue Air, Tudor Constantinescu.

Pe lângă noul acord cu Tarom, Blue Air are parteneriate interline şi cu Alitalia, Air Italy, Air Moldova, APG Airlines, Cyprus Airways, El Al, Finnair, Hahn Air, Royal Air Maroc şi TAP Air Portugal.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: