Bilete de avion cu reduceri importante la TAROM. Care sunt condiţiile promoţiei

Bilete de avion cu reduceri importante la TAROM. Care sunt condiţiile promoţiei

Compania aeriană TAROM oferă în următoarele trei zile reduceri substanţiale pentru bilete către orice destinaţie, potrivit unui comunicat de presă al operatorului.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Sărbătorim împreună Rusaliile. TAROM ştie că aveţi cu toţii poftă de vacanţă. Aşa că ne-am gândit să vă oferim un discount de 20% pe orice rută, pentru orice perioadă v-aţi planificat călătoria. Ce trebuie să faceţi? Intraţi pe site-ul www.tarom.ro, achiziţionaţi bilete în perioada 26 - 28 mai şi primiţi o reducere de 20%, indiferent de destinaţie, clasă de bilet sau perioada în care veţi călători“, anunţă compania într-un comunicat de presă.

TAROM a anunţat recent că din luna iunie flota sa se va mări cu două aeronave Boeing 737-800 New Generation. Aeronavele au fost achiziţionate în leasing operaţional de la compania Boeing, pentru o perioadă de şapte ani, în baza evaluării ofertelor primite din piaţă cu respectarea regulamentului privind încheierea contractelor de achiziţie/mixte de aeronave, aprobat prin decizia directorului general Tarom.
 
Aeronavele, care au o vechime de cinci ani, pot transporta până la 160 de pasageri pe o distanţă maximă de 2.300 de mile nautice (4.259,6 km).

TAROM are în prezent o flotă formată din 23 de avioane.

De asemenea, de la 1 iulie, operatorul naţional aerian va introduce şase noi zboruri directe: Timişoara-Paris, Timişoara-Stuttgart, Cluj-Paris, Sibiu-Stuttgart, Timişoara-Chişinău şi Constanţa-Chişinău.
citeste totul despre: