BCR pune la dispoziţia medicilor şi spitalelor maşinile electrice de car sharing

BCR pune la dispoziţia medicilor şi spitalelor maşinile electrice de car sharing

Maşinile electrice eGO vor fi la dispoziţia medicilor

Grupul Banca Comercială Română susţine lupta împotriva pandemiei de COVID-19 şi pune la dispoziţia personalului activ din unităţile medicale maşinile electrice din flota de car sharing eGo.

Ştiri pe aceeaşi temă

Pentru sprijinul personalului medical implicat în combaterea virusului în aceste zile, BCR Leasing oferă 3 maşini către Serviciul de Ambulanţă Bucureşti - Ilfov (SABIF), 3 maşini către Serviciul de Ambulanţă Timiş şi 3 maşini către Serviciul de Ambulanţă Constanţa, cu posibilitate de suplimentare. Modelele BMW i3 vor fi utilizate pentru transportul de medicamente, vizite la pacienţi şi, dacă va fi nevoie, pentru testări la domiciliu.

BCR anunţat săptămâna trecută un sprijin financiar de 2,5 milioane de lei pentru lupta împotriva pandemiei COVID-19, banii fiind deja direcţionaţi către spitalele locale, comunităţile şi ONG-urile implicate în procurarea şi colectarea materialelor sanitare, sprijinul persoanelor vulnerabile, în educaţia privind prevenţia şi protejarea oamenilor, dar şi către eforturile de a asigura învăţământul de la distanţă.

Flota de maşini eGO este administrată de Mojito Software, care oferă acces personalului medical la automobilele electrice prin intermediul aplicaţie de telefon mobil. Maşinile puse la dispoziţia serviciilor medicale sunt individualizate cu stickere de culoare verde, cu denumirea „TRANSPORT MEDICAL” şi vor trece printr-un proces de dezinfecţie înainte de predare.

În acest demers s-au alăturat BMW România şi Renovatio. Importatorul mărcii BMW în România donează 7 wallbox-uri pentru încărcarea automobilelor electrice ce vor fi montante în cadrul staţiilor de ambulanţă din Bucureşti, Timişoara şi Constanţa. Renovatio, operatorul celei mai mari reţele de staţii publice de încărcare din România, oferă  încărcări gratuite în reţeaua e-Charge pentru maşinile puse la dispoziţia personalului medical.

Serviciul BCR eGO a fost lansat la finalul anului 2017, fiind conceput atât pentru clienţii persoane fizice, cât şi pentru companiile care doresc să ofere salariaţilor un serviciu electric de mobilitate urbană.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: