Arhive cu actele românilor, cel mai probabil din dosarele de pensie, călcate în picioare sau mâncate de şobolani VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O filmare postată de ministrul desemnat al Muncii, Violeta Alexandru, reflectă cu fidelitate modul în care sunt păstrate declaraţile şi contractele românilor: dosare cu acte, cel mai probabil din dosarele de pensie, sunt călcate în picioare sau mâncate de şobolani

„Viaţa oamenilor călcată în picioare. Aici este şi despre rezistenţa pe care o opune sistemul când îi pui oglinda în faţă.

Revin cu detalii despre ce se întâmplă şi cum ieşim din starea asta. Nu pot să întorc capul atunci când văd o problemă”, a scris Violeta Alexandru pe pagina sa de Facebook.

În imagini se vede clar cum dosarele cu documente căzute pe jos sunt călcate în picioare, multe dintre ele rupte, de parcă ar fi fost roase de şobolani.

Arhivele de Declaraţii şi Contracte aparţin sectoarelor 3, 4 şi 5 din Capitală, după cum se vede în imagine.

Din cele peste o sută de comentarii, unele dintre ele făcute de persoane care par să vorbească în cunoştinţă de cauză, reiese că ar fi vorba despre arhive cu documentele de vechime ale celor care au ieşit la pensie.

Redăm câteva comentarii:

„Le urez pensionare uşoară celor care îşi mai caută dosarele printre mormanele alea de hârtii. Statul român e de departe singurul din UE care îşi tratează cetăţenii cu partea dorsal”.

„Asa mi-au făcut pierdută Cartea de Muncă, printr-un subsol de clădire, intr-un morman de documente si alte hârtoage. Mi-au furat 3 ani de Pensie”

„ Or fi printre ele şi Dosare de Pensii Speciale?”

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite