Amenzile pentru nerespectarea ordonanţelor militare se pot plăti şi online, prin Ghişeul.ro

Amenzile pentru nerespectarea ordonanţelor militare se pot plăti şi online, prin Ghişeul.ro

Ghişeul.ro are acum o secţiune pentru plata amenzilor date în baza Ordonanţelor Militare

Plata amenzilor pentru încălcarea prevederilor Ordonanţelor Militare poate fi făcută şi online, prin platforma Ghişeul.ro, a anunţat luni Sabin Sărmaş, preşedintele Autorităţii pentru Digitalizarea României (ADR).

Ştiri pe aceeaşi temă

Plata acestor amenzi se face în secţiunea dedicată: „Plăteşte Amenzi Ordonanţe Militare”.

În continuare se va putea achita jumătate din minimul amenzii în termen de cel mult 15 zile de la data înmânării sau comunicării procesului verbal.

Anterior, cetăţenii amendaţi în baza Ordonanţelor Militare s-au plâns că se supun riscurilor de îmbolnăvire şi de o nouă amendare, pentru că plata acestor amenzi se putea face doar fizic, la ghişee. Astfel, amenzile pentru nerespectarea ordonanţelor militare trebuiau plătite până acum la Finanţe, la Administraţia Financiară de care aparţine contravenientul. 

Începând de vneri, 3 aprilie, şi plăţile pentru CAS, CASS şi impozitul pe venit, aferente declaraţiei unice pentru persoane fizice, persoane fizice autorizate şi intrepinderi individuale se pot achita online prin Ghişeul.ro, anunţa Sărmaş.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările