Edenred ştie asta şi le oferă şefilor soluţia Ticket Restaurant® pentru motivarea angajaţilor prin care se pot transforma peste noapte în cei mai buni şefi. Pare prea simplu? Ideile cele mai bune au de obicei acest cusur – sunt şi cele mai simple!

Dacă sunteţi manager şi vă hotărâţi să oferiţi tichete de masă Ticket Restaurant, trebuie să ştiţi că sumele oferite sub formă de tichete de masă sunt scutite de contribuţiile salariale şi patronale. Pentru fiecare zi lucrătoare puteţi oferi angajaţilor câte un tichet de masă a cărui valoare este de 9.35 lei. Dacă acordaţi tichete de masă economisiţi aproximativ 100 de lei cu fiecare salariat în fiecare lună, ceea ce înseamnă o economie de 35% comparativ cu acordarea aceleiaşi sume de bani în numerar.

Ticket Restaurant® oferă beneficii considerabile şi pentru angajaţi: aceştia pot cumpăra mai mult şi au acces la cea mai vastă reţea de parteneri afiliaţi: peste 55 000 de locaţii în România: restaurante, supermarketuri, hypermarketuri, pizzerii, fast-food-uri, cofetării etc.

De asemenea, atât dumneavoastră cât şi angajaţii firmei puteţi beneficia gratuit de 5 cursuri de training online dacă plasaţi o comandă până pe 30 iunie.

 Iată cum puteţi deveni cel mai bun şef peste noapte!

Aflaţi mai multe pe:

www.edenred.ro/TicketRestaurant

www.edenred.ro