Ai donat pentru „Cuminţenia Pământului“? Cum îţi poţi recupera banii

Ai donat pentru „Cuminţenia Pământului“? Cum îţi poţi recupera banii

Ministerul Culturii este în plin demers de restituire a donaţiilor făcute în cadrul subscripţiei publice pentru achiziţionarea sculpturii „Cuminţenia Pământului”.

Ştiri pe aceeaşi temă

Compania eMag a anunţat că se alătură demersului, printr-un parteneriat cu ministerul. Ca urmare a încheierii acestei înţelegeri, persoanele care au donat prin intermediul platformei eMAG, respectiv pe pagina web www.emag.ro, vor transmite cererile către acest operator la adresa de e-mail restituiribrancusi@emag.ro sau folosind următorul link.

Persoanele interesate pot descărca cererea accesând următorul link.

În ceea ce priveşte donatorii neidentificaţi, aceştia au posibilitatea de a depune o cerere de restituire a sumelor până la data de 30 iunie 2020.

Toate informaţiile pe această temă au fost publicate pe site-ul ministerului încă de la începutul lunii aprilie şi pot fi consultate la rubrica Informaţii referitoare la restituirea donaţiilor efectuate în cadrul subscripţiei publice pentru achiziţionarea sculpturii „Cuminţenia Pământului”.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: