Afacerea cu vinuri a lui Mugur Isărescu,  cele mai bune rezultate de la lansare în anul pandemiei

Afacerea cu vinuri a lui Mugur Isărescu,  cele mai bune rezultate de la lansare în anul pandemiei

Mugur Isărescu, guvernatorul Băncii Naţionale a României

Casa de vinuri a guvernatorului Băncii Naţionale a României (BNR), Mugur Isărescu, a înregistrat, anul trecut, o cifră de afaceri de peste 5,2 milioane de lei, de la 4,1 milioane lei în anul precedent, şi un profit net de 1,8 milioane lei, dublu comparativ cu 2019, conform Profit.ro.

Ştiri pe aceeaşi temă

Firma are 22 de angajaţi.

Guvernatorul Mugur Isărescu, care are 40 de hectare de viţă-de-vie în Drăgăşani, vinde 9 sortimente de vin, potrivit datelor anterioare. Cele mai vechi sortimente sunt produse în 2012. 

Afacerea cu vinuri a guvernatorului BNR a raportat astfel cele mai bune rezultate de la lansare, relevă date analizate de Profit.ro.

WorldItineraries, site specializat în prezentarea destinaţiilor turistice de lux, a publicat în 2017 un articol în care elogia Casa Isărescu, spaţiul de cazare aflat pe proprietatea viticolă a guvernatorului Băncii Naţionale a României, despre care spunea că domină un peisaj bucolic din vârful unui deal, cu vedere la lac şi munte. Din descriere nu lipseau nici pisica şi câinele proprietăţii, Jolie şi Hunter. Materialul era însoţit de fotografii în care apărea Mugur Isărescu în ţinută lejeră, în pantaloni scurţi şi cu tricou inscripţionat "David Bowie/Live in Japan", sau în ţinută office, alături de fiul său, Costin.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările