Activităţile economice se vor închide la ora 18:00 în localităţile în care incidenţa va depăşi 4 la mie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: Facebook
Foto: Facebook

Comitetul Naţional pentru Situaţii de Urgenţă (CNSU) urmează să reglementeze măsura potrivit căreia activităţile economice din anumite domenii să fie închise la ora 18:00 în localităţile unde rata de incidenţă este cuprinsă între 4 şi 6 la mia de locuitori, a anunţat, miercuri, premierul Florin Cîţu.

„Astăzi discutăm o hotărâre CNSU pentru că între 4 la mie şi 6 la mie se închid activităţile economice la ora 18,00 şi atunci trebuie să reglementăm şi acest lucru. Cred că azi dăm hotărârea CNSU şi hotărârea de guvern cred că mâine sau vineri, va fi ceva online", a precizat Cîţu la finalul şedinţei de Guvern.

Un număr de 7.045 de cazuri noi de persoane infectate cu SARS-CoV-2 au fost înregistrate în ultimele 24 de ore, fiind efectuate aproape 54.000 de teste, a informat, miercuri, Grupul de Comunicare Strategică.

Timişoara intră în carantină de noapte în weekend, după ce rată de infectare Covid a ajuns la 4,49 cazuri la mia de locuitori. Măsuri similare au fost luate şi în alte localităţi din judeţul Timiş.

Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Timiş a actualizat miercuri restricţiile, astfel că se reinstituie carantină de noapte în weekend, între orele 20.00 şi 5.00, iar vineri, sâmbătă şi duminică, magazinele se vor închide la orele 18.00.

Pentru a putea ieşi din case noaptea, timişorenii vor trebui să completeze declaraţia pe propria răspundere. 

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite