Înscrierile pentru panouri solare cu bani de la stat, suspendate

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Aplicaţia pentru înscrierea în programul prin care românii îşi pot instala panouri solare cu bani de la stat a fost suspendată, anunţă Administraţia Fondului de Mediu (AFM), în contextul în care interesul românilor a fost foarte ridicat, iar fondurile au fost epuizate în câteva ore, pentru anumite regiuni.

„Pentru efectuarea unor analize asupra modului de funcţionare a înscrierii persoanelor fizice în cadrul Programului denumit generic Casa Verde Fotovoltaice, aplicaţia informatică nu va fi disponibilă începând din data de 10 septembrie, ora 16.30. Accesul în aplicaţie, pentru înscrierea persoanelor fizice în Program, se va relua în cel mai scurt timp, după finalizarea analizelor efectuate”, a anunţat AFM.

Românii pot solicita 20.000 de lei bani de la stat pentru a-şi instala panouri solare acasă, începând de marţi, 10 septembrie, ora 10.00, când a demarat demarează programul „Casa Verde Fotovoltaice“. Ministrul Mediului a anunţat că sunt fonduri suficiente pentru ca 33.000 de gospodării să beneficieze de acest program.

Peste 4.000 de dosare pentru instalarea de panouri fotovoltaice cu bani de la stat au fost depuse în numai două ore de la lansarea programului. În jurul prânzului, fondurile fuseseră deja epuizate pentru Regiunea Sud-Vest Oltenia.

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite