În ultimele zile ale guvernării Dăncilă, Fiscul schimbă şefii direcţiilor regionale

În ultimele zile ale guvernării Dăncilă, Fiscul schimbă şefii direcţiilor regionale

Mirela Călugăreanu, preşedintele ANAF Foto Mediafax

Pe ultima sută de metri înaintea schimbării oficiale a Guvernului, Agenţia Funcţionarilor Publici anunţă că ANAF scoate la concurs zeci de posturi de conducere în cadrul Direcţiilor regionale, subordonate deocamdată Mirelei Călugăreanu.

„Agenţia Naţională de Administrare Fiscală (ANAF), instituţie care a răspuns permanent la comenzile politice ale PSD, organizează un val de concursuri pentru ocuparea a 33 de posturi de conducere în direcţiile judeţene şi regionale ale Fiscului. Concursurile au loc fix înainte de plecarea guvernului PSD, după ce posturile au fost ocupate ani la rând de şefi interimari, uşor de controlat”, scrie G4Media.

Concursul este organizat chiar de ANAF, şi nu de Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici, instituţie cu un grad mare de independenţă faţă de factorul politic, în timp ce ANAF este subordonată politic total partidului de guvernământ.

ANAF este condusă de Mirela Călugăreanu, numită direct de premierul Viorica Dăncilă şi care lucrează sub coordonarea ministrului Finanţelor, Eugen Teodorovici.
 
Posturile de conducere scoase la concurs sunt în cadrul direcţiilor regionale din Bucureşti, Braşov, Cluj, Iaşi, Timiş, Galaţi, Prahova, structuri administrative care coordonează direcţiile judeţene şi reprezintă legătura directă dintre conducerea centrală şi teritoriu.
 
Concursurile vor avea loc pe 18 noiembrie, la sediul ANAF din Bucureşti, potrivit anunţului publicat pe site-ul Agenţiei Naţionale a Funcţionarilor Publici.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: