20 de ani in metalurgie

Hotelul Air Port din comuna Otopeni va gazdui astazi lucrarile simpozionului cu tema "20 de ani in metalurgie". Organizat de AMCO Otopeni SA cu ocazia implinirii acestui numar de ani de cand produce

Hotelul Air Port din comuna Otopeni va gazdui astazi lucrarile simpozionului cu tema "20 de ani in metalurgie". Organizat de AMCO Otopeni SA cu ocazia implinirii acestui numar de ani de cand produce echipamente si consumabile pentru controlul elaborarii metalelor, simpozionul reprezinta o sinteza a politicii prezente si viitoare a societatii privind satisfacerea cerintelor clientilor interni si externi. Posesoare a certificatului de calitate ISO 9001 obtinut in aprilie anul acesta pentru toate produsele si serviciile executate, AMCO Otopeni asigura intreaga industrie metalurgica din tara cu aparate pentru masura si control in elaborarea sarjelor de otel, fonta si neferoase. Productia nu se rezuma doar la satisfacerea pietei romanesti. Tari din Europa de vest (Italia, Franta, Germania etc.), precum si Turcia, Ucraina si Egiptul sunt consumatoare ale produselor acestei societati.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos: