Pe măsură ce noua normalitate îşi lasă amprenta pe rutina noastră zilnică, toată lumea se străduieşte să se adapteze cât mai rapid la condiţiile impuse în desfăşurarea activităţilor de business. Sunt sigur că îţi este greu să activezi şi să menţii motivaţia oamenilor în learning, mai ales acum. Tocmai de aceea ţi-am pregătit 3 metode testate prin care vei putea reda angajaţilor pofta de a învăţa şi de a se pregăti pentru provocările viitorului.

acum 3 zile · comentarii (1)

După cum se spune la noi, la români: „sănătatea înainte de toate”. Când te preocupi de stilul tău de viaţă, tot ai momente în care stresul şi oboseala acumulată te trimit la medic / la doctor. Aşa că asigurarea de sănătate este necesară, indiferent de situaţie, chiar dacă ideal este să nu ai nevoie să apelezi la ea niciodată.

acum 4 zile · comentarii (2)

Aproape toţi cei cu care mă întâlnesc mă întreabă cam ce salariu cred eu că ar putea primi, după ce le-am studiat cu atenţie CV-ul şi am văzut cum sunt. Le spun întotdeauna. 4.000 de Euro pe lună, de pildă. Dar ce nu le zic aproape niciodată, este că aş estima 5.000 dacă ar fi cu 10 centimetri mai înalţi, sau 4.500 dacă nu ar avea vocea atât de subţire.

acum 5 zile · comentarii (23)

Orice persoană fizică sau juridică poate ajunge la un moment dat într-o situaţie în care lipsa lichidităţilor pe termen mediu sau lung să genereze imposibilitatea achitării / plăţilor / obligaţiilor la zi, fie către bugetul de stat, fie către creditori. Cadrul legal trebuie să fie în măsură să prevină / să gestioneze astfel de situaţii.

acum 15 zile · comentarii (0)

Relaţia UE-China, „un parteneriat complex şi primordial“, aceasta a fost formularea conţinută în comunicatul de presă al Consiliului European după summitul bilateral la care, prin teleconferinţă, au participat Charles Michel, Preşedintele Consiliui European, Ursula von der Leyen, Preşedinta Comisiei Europene, însoţiţi de Josep Borrell, Înaltul Reprezentant al UE pentru politică externă şi de securitate.

acum 17 zile · comentarii (23)

Noi, oamenii de Comunicare şi de Marketing, suntem foarte obişnuiţi să generăm idei pe bandă, însă ne este foarte greu să le securizăm şi să controlăm cum sunt folosite de către clienţi sau de către alţi parteneri. Chiar dacă ţi se pare că nu există soluţii pentru aşa ceva, află că există… şi încă ce!

acum 20 zile · comentarii (0)

„Ceea ce scrie autorul e o particia dintr-un lant mult mai lung, care incepe la scoala primara. In tarile dezvoltate se stie foarte bine ce nivel general are fiecare unitate de invatamant si care e nivelul de pregatire al absolventilor. Selectia incepe de la scoala, cand cei mai buni elevi ajung la cele mai bune licee – ele nu primesc pe oricine.

acum 24 zile · comentarii (11)

Care trebuie să fie rolul statului român în sectoarele strategice ale economiei? Care ar trebui să fie rolul capitalului privat autohton? Cât este prea mult în ceea ce priveşte procesele de liberalizare şi privatizare? Cum se poate construi o strategie naţională şi dacă se pot consensualiza interesele capitalului străin cu cele ale capitalului autohton şi cu o strategie economică guvernamentală?

acum 30 zile · comentarii (7)

Declanşarea epidemiei de Covid-19 în China şi propagarea ei la scară mondială continuă să pună la încercare infrastructura medicală din toate ţările şi să determine guvernele să ia măsuri urgente de întărire a securităţii sanitare.

acum 29 zile · comentarii (1)
Postari Recente