Polonia şi Cehia au purtat discuţii despre mina „Turow”. Părţile au convenit să nu dezvăluie încă rezultatul întâlnirii

Polonia şi Cehia au purtat discuţii despre mina „Turow”. Părţile au convenit să nu dezvăluie încă rezultatul întâlnirii

Reprezentanţii guvernelor Poloniei şi Republicii Cehe au purtat cinci ore de discuţii cu privire la disputa privind mina de cărbune Turow, fiind de acord să nu dezvăluie încă rezultatele. Acest lucru a fost anunţat marţi, la o conferinţă de informare a ministrului polonez al Climei şi Mediului, Anna Moscova şi a omologului său ceh Anna Gubachkova.

AFEER respinge afirmaţiile prin care furnizorii sunt acuzaţi de practici incorecte. „Sunt la fel de afectaţi de aceste creşteri de preţuri”

AFEER respinge afirmaţiile prin care furnizorii sunt acuzaţi de practici incorecte. „Sunt la fel de afectaţi de aceste creşteri de preţuri”

Asociaţia Furnizorilor de Energie din România (AFEER), organizaţie cu 34 de membri, furnizori şi traderi licenţiaţi şi activi pe piaţa de energie electrică şi de gaze naturale, a transmis, marţi, că „respinge cu fermitate afirmaţiile vehiculate în spaţiul public prin care furnizorii sunt acuzaţi de practici incorecte”.

Celebra companie de jocuri Blizzard, achiziţionată cu o sumă uriaşă: 68,7 miliarde dolari. Cine e noul proprietar

Celebra companie de jocuri Blizzard, achiziţionată cu o sumă uriaşă: 68,7 miliarde dolari. Cine e noul proprietar

Editorul de jocuri online Activision-Blizzard, care se află în spatele unora dintre cele mai puternice francize din acest sector - precum Call of Duty, World of Warcraft, Overwatch sau Candy Crush prin editorul de jocuri pe mobil King, a fost achiziţionat cu cel puţin 68,7 de miliarde de dolari, iar aceste producţii urmează să integreze Game Pass.

Obiectivul principal al unui anunţ de recrutare este să găseşti candidaţi potriviţi pentru jobul în cauză, desigur, însă mulţi profită de vizibilitatea anunţului pentru a-şi promova imaginea de angajator către piaţă, către viitori candidaţi şi angajaţi, şi chiar către propriii angajaţi. Şi, dacă au ce spune, şi către oricine se întâmplă să vadă anunţul respectiv: clienţi potenţiali sau existenţi, furnizori, parteneri de orice fel etc.

acum 2 zile · comentarii (11)

Organizaţia Digital Nation, activă în domeniul tehnologiei şi inovaţiei în digitalizare a participat la conferinţa organizată de Google.org în deschiderea evenimentului #SkillsWeek. Cu această ocazie, Digital Nation lansează şi rezultatele studiului calitativ de analiză a nevoilor IMM-urilor, aflat la baza celui mai nou proiect al organizaţiei, unic în Europa: prima platformă de matchmaking a IMM-urilor cu tineri antrenaţi în tehnologie.

acum 2 luni · comentarii (0)

Un tratament adecvat nu se poate realiza fără un diagnostic corect. Economia românească nu se află deloc într-o situaţie bună. S-au erodat şi ultimele supape prin care se detensionau dezechilibrele macroeconomice, Astfel, devine urgentă aplicărea unor măsuri puternice de stabilizare macroeconomică. Amânarea lor va costa mult mai mult populaţia şi companiile din România.

acum 2 luni · comentarii (15)

Într-o lume a extremelor, cu jumătate din români la limita sărăciei, averea celorlalţi este la maxime istorice. Trei sferturi din averea românilor este formată din case şi apartamente (active imobiliare) şi doar un sfert din avere sunt active financiare, conform raportului asupra Stabilităţii Financiare publicat de BNR. Un total de 440 miliarde de euro.

acum 3 luni · comentarii (18)

Să fii absolventă de Limbi Străine la Universitatea din Bucureşti, şi la absolvire să vorbeşti doar engleza, mie, ca recrutor, îmi aprinde vreo trei leduri. Iar după 25 de ani de job de Executive assistant prin multinaţionale globale să vorbeşti tot doar engleza, îmi confirmă că s-au aprins chiar cele care trebuiau să se aprindă.

acum 4 luni · comentarii (38)

Foarte puţini oameni pot face o impresie bună şi foarte bună fără să se pregătească bine dinainte pentru un interviu greu de angajare. Mulţi manageri care trec cu uşurinţă prin interviuri nu ştiu că, de fapt, asta se întâmplă în mult mai mare măsură fiindcă ceilalţi se prezintă încă şi mai prost, şi nu atât pentru „calităţile” lor. Adică nu pentru că au făcut o impresie bună, cum cred ei, ci pentru că ceilalţi au făcut una şi mai proastă!

acum 5 luni · comentarii (25)

Având în vedere faptul că suntem în plin sezon estival, ca un început de lună “a lui cuptor”, gândul mă duce la un film de comedie intitulat “Atenţie la pana de vultur”, cu îndrăgitul actorul Bud Spencer, ce joacă rolul unui aventurier şi care face echipă cu un indian Girolamo (Amidou) ce supravieţuiesc în Vestul Sălbatic.

acum 6 luni · comentarii (1)

Dacă vedeţi că CV-ul depăşeşte două pagini, e obligatoriu să regrupaţi informaţiile şi să le puneţi în formatul de CV („CV standard”) în prima sau în primele două pagini, şi în formatul „project list” în următoarele, care sunt, de facto, o anexă a CV-ului, chiar dacă în acelaşi document, în continuarea lui.

acum 6 luni · comentarii (3)

Prezenta dilemă / nedumerire / necunoscută a pornit de la decizia clubului de fotbal Dinamo (S.A. Dinamo 1948 S.A.), de a înregistra la Tribunalul Bucureşti, Secţia a VII–a Civilă, vineri, 25 iunie, cererea potrivit art. 66 din Legea nr. 85 din 2014, care stabileşte condiţiile de dechidere a procedurii de insolvenţă, la cererea debitorului.

acum 7 luni · comentarii (5)
Modifică Setările