Un producător turc de componente pentru industria auto deschide o fabrică la Piteşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Producătorul turc de componente pentru industria auto Opsan a închiriat un spaţiu de 5.000 de mp în parcul logistic al dezvoltatorului CTP, pentru a construi o fabrică la Piteşti, unde va investi pentru prima dată în România, a anunţat compania de brokeraj imobiliar Dunwell Industrial Brokerage, care a reprezentat producătorul.

În primul trimestru al acestui an Dunwell Industrial Brokerage a finalizat procesul de intermediere al tranzacţiei dintre Opsan (Orijinal Sac Parça San. ve Tic. A.Ş.) şi CTP.

Firma turcă, producătoare de componente auto, va ocupa un spaţiu de 5.000 mp în CTPark Piteşti. Clădirea va fi construită special pentru Opsan, după specificaţiile tehnice indicate de chiriaş, şi va fi realizată la cele mai înalte standarde de calitate şi inovaţie privind eficienţa energetică. Printre clienţii Opsan se numără Ford, Fiat, Renault, Honda, MAN, Mercedes Benz şi Chrysler.

„Extinderea Opsan în România şi alegerea construirii primei unităţi productive la Piteşti este atât o consecinţă a unui nivel de calificare ridicat al forţei de muncă româneşti în general şi din sectorul industriei auto în special, dar şi datorită infrastructurii existente în zonă”, transmite Dunwell.

„Alegerea de către Opsan a CTPark Piteşti pentru dezvoltarea primei lor investiţii în România este pentru noi o confirmare că CTP îşi îndeplineşte cu succes rolul de a oferi cele mai bune soluţii clienţilor săi. Clădirea pe care o vom dezvolta pentru Opsan include spaţii de producţie adaptate nevoilor lor, precum şi birouri, în aşa fel încât angajaţii noului nostru chiriaş să beneficieze de cele mai bune condiţii pentru a-şi desfăşura activitatea”, a declarat Iulia Buşcă, Business Development Manager în cadrul CTP România.

Opsan este unul dintre liderii industriei de componente auto din Turcia utilizând cele mai noi tehnologii şi echipamente pentru operaţiuni de ştanţare, sudură şi montaj. Expertiza sa se referă în special la: caroserie şi componente şasiu, scaune şi piese de interior, proiectare şi fabricare de scule şi dispozitive.

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite