Dedeman va deschide în august al treilea magazin în Bucureşti

Dedeman va deschide în august al treilea magazin în Bucureşti

În Bucureşti, Dedeman are deja două magazine

Dedeman, liderul pieţei de bricolaj şi materiale de construcţii, va anunţa peste puţin timp cea mai importantă mutare a sa din ultimii ani, şi anume deschiderea celui de-al treilea magazin în Bucureşti, respectiv al 38-lea magazin din reţea, potrivit informaţiilor obţinute de Econtext de la preşedintele Dedeman, Dragoş Pavăl.

Ştiri pe aceeaşi temă

Deschiderea unui nou magazin în Bucureşti era dorită şi planificată de Dedeman chiar pentru anul 2013, dar procedurile tehnice şi juridice pentru achiziţia terenului total liber de sarcini şi cu toate avizele de construcţie au întârziat această mutare. Practic, principalul impediment în calea dezvoltării Dedeman în special în Bucureşti îl reprezintă analiza dificilă a proprietarilor istorici ai terenului/terenurilor, mergându-se cu sute de ani în urmă pe acest fir, pentru a se elimina riscul apariţiei vreunui moştenitor surpriză
 
În acest fel, prioritatea zero a Dedeman pentru 2014 era şi este deschiderea a două noi magazine în Bucureşti, planurile vizând iniţial sectoarele 1 şi 3.
 
Până la urmă, Dedeman va deschide al treilea magazin din Bucureşti în sectorul 2, în Colentina, a confirmat Dragoş Pavăl pentru Econtext.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările