Compania de Drumuri vrea să ţină Transfăgărăşanul deschis circulaţiei întregul an

Compania de Drumuri vrea să ţină Transfăgărăşanul deschis circulaţiei întregul an

CNAIR vrea să modernizeze Transfăgărăşanul, iniţiind deja procedurile pentru atribuirea contractului privind realizarea studiului de fezabilitate, proiect estimat la aproape 5 milioane de lei, plus TVA.

Ştiri pe aceeaşi temă

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a lansat pe 28 aprilie 2018 licitaţia pentru „Elaborare Studiu de Fezabilitate si Proiect Tehnic Pentru Reabilitarea / Modernizarea DN 7C km 44+000 - km 117+000 (TRANSFAGARASAN)”.
 
Valoarea estimată a contractul este de 4,89 milioane de lei fără TVA iar durata acestuia este de 26 de luni. Finanţarea urmează să fie asigurată din fonduri europene POIM 2014 – 2020.
 
 
Proiectul are ca scop principal "reabilitarea şi/sau modernizarea drumului existent pentru ca circulaţia să fie deschisă tot timpul anului pe cât posibil, sau pentru o perioadă de timp cât mai îndelungată pe secţiunea de drum cuprinsă între km 104+000 (Piscul Negru) şi km 130+800 (Cabana Balea Cascadă)".
 
Termenul limită pentru depunerea ofertelor la această licitaţie este 2 iulie 2018.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: