Centura Bucureşti, sectorul DN2 - A2, ar putea fi gata până la jumătatea anului 2019

Centura Bucureşti, sectorul DN2 - A2, ar putea fi gata până la jumătatea anului 2019

FOTO Arhivă

Asocierea Sinohydro Corporation Limited – Nord Vest Infrastructură şi Servicii a câştigat contractul pentru modernizarea celor 11 km din centura Capitalei. Durata lucrărilor va fi de 15 luni, alte 108 luni fiind perioada de garanţie.

Ştiri pe aceeaşi temă

 
Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a anunţat luni că a finalizat procesul de evaluare a ofertelor depuse în vederea atribuirii contractului Modernizarea centurii rutiere a Municipiului Bucureşti între A1 - DN 7 şi DN 2 – A2: sector DN 2 (km 12+300) - A2 (km 23+750), desemnând câştigătoare Asocierea Sinohydro Corporation Limited – Nord Vest Infrastructură şi Servicii a fost desemnată câştigătoare.
 
Valoarea contractului este de 233 milioane lei fără TVA. 
 
“Durata contractului este de 123 luni, din care 15 luni perioada de execuţie şi 108 luni perioada de notificare a defecţiunilor (garanţie conform duratei ofertate în cadrul factorului de evaluare)”, a informat CNAIR.
 
Contractul va fi semnat după epuizarea perioadei de depunere a contestaţiilor sau după soluţionarea tuturor contestaţiilor, dacă va fi cazul.
 
Obiectul principal al contractului este de executie a lucrărilor pentru modernizarea a 11,524 km din Centura rutiera a Municipiului Bucureşti, sectorul DN 2 (km 12+300) – A2 (km 23+750).
 
Lucrările presupun sporirea capacităţii de circulaţie de la 2 la 4 benzi de circulaţie – câte 2 pe sens – şi în eliminarea unor intersecţii la nivel prin realizarea unor noduri rutiere, a unor pasaje noi, precum şi prin reabilitarea pasajelor şi a podurilor existente pe aceste sectoare de drum naţional.
 
citeste totul despre: