Cel mai mare magazin Zara din sud-estul Europei, la Bucureşti

Cel mai mare magazin Zara din sud-estul Europei, la Bucureşti

Relansarea magazinului Zara din AFI Cotroceni pune Bucureştiul pe harta celor mai mari magazine ale grupului Inditex

Cu o suprafaţă de 4.000 de metri pătraţi, noul magazin Zara, din AFI Cotroceni, devine cel mai mare din sud-estul Europei. Acesta a fost redeschis la finalul lunii octombrie, consolidând poziţia de lider de piaţă a mall-ului din Capitală.

Ştiri pe aceeaşi temă

Noul magazin Zara din AFI Cotroceni este organizat pe două etaje şi pe mai multe categorii – femei, bărbaţi, adolescenţi şi copii, iar clienţii pot beneficia de o experienţă inedită de cumpărături, bucurându-se de ultimul concept de magazine.

„AFI Cotroceni oferă acum vizitatorilor săi o experienţă completă de shopping, care se traduce printr-un portofoliu impresionant de aproximativ 300 de magazine şi multe activităţi de petrecere a timpului liber. Prin relansarea magazinului Zara şi Zara Man, precum şi deschiderea altor magazine de talie internaţională, AFI Cotroceni întăreşte poziţia sa de cel mai mare mall din România”, a declarat Amira Stănescu, Marketing Manager,  AFI Cotroceni.

Povestea Zara a început în 1975, când a fost deschis primul magazin în oraşul spaniol A Coruña. De-a lungul anilor, brandul a crescut şi s-a extins, iar acum face parte din grupul Inditex, unul dintre cei mai mari retaileri de modă din lume, cu opt mărci (Zara, Pull & Bear, Massimo Dutti, Bershka, Stradivarius, Oysho, Zara Home şi Uterqüe) şi 7.405 magazine în 94 de pieţe din întreaga lume.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările