Adevărul Live: Mircea Ursache, vicepreşedintele ASF, despre perspectivele pieţei de capital în 2017

Mircea Ursache, vicepreşedintele ASF, vorbeşte despre perspectivele pieţei de capital în 2017 

Mircea Ursache, vicepreşedintele Autorităţii de Supraveghere Financiară, responsabil cu piaţa de capital, a vorbit la Adevărul Live despre perspectivele bursei de la valori de la Bucureşti din acest an, dar şi despre evenimentele care au marcat-o în 2016.

Ştiri pe aceeaşi temă

Ce companii de stat s-ar putea lista în acest an la Bursa de Valori Bucureşti, dacă este necesară o nouă emisiune de titluri de stat pentru populaţie şi dacă vom mai vedea companii cu capital privat în ringul bursier sunt alte întrebări la care ne va oferi răspunsuri vicepreşedintele Autorităţii de Supraveghere Financiară. 

Valoarea totală a tranzacţiilor cu acţiuni pe segmentul principal al Bursei de valori Bucureşti a crescut în 2016 cu 3,6% comparativ cu întregul an 2015, la peste 9,122 miliarde lei, reiese din datele BVB. În ceea ce priveşte sistemul alternativ de tranzacţionare, aici tranzacţiile cu acţiuni au crescut cu 128%, la 206,8 milioane lei.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările