Iată de ce, dacă vă aflaţi în situaţia de mai sus, e cazul să consultaţi cu atenţie site-ul de specialitate vreaudeviz.ro.

Gândit special pentru a-i ajuta pe cei care se hotăresc să-şi refacă casa, ba chiar după caz să-şi ridice una nouă, din temelii, vreaudeviz.ro îşi propune să ofere în primul rând oportunitatea de a-l ajuta pe fiecare client să-şi stabilească propriul buget. Un buget menit să evite costurile suplimentare, aproape inerente unui asemenea demers.

Cei de la vreaudeviz.ro au încercat să anticipeze sute de întrebări ale potenţialilor clienţi. Ce anume urmează a fi renovat, prin ce modalitate, cu instalaţii termice sau electrice incluse? Dar, marele avantaj al site-ului vreaudeviz.ro constă în faptul că oferă fiecăruia dintre noi, prin simpla lui consultare, timp şi răspunsuri. Timp, fiindcă nimeni dintre noi nu va mai fi obligat să bată zeci de drumuri către magazinele de specialitate, ce oferă materiale de construcţii (de obicei aflate la periferia oraşului), pentru a-şi face o idée despre preţuri. Răspunsuri, întrucât consultarea specialiştilor ce dau viaţă site-ului vreaudeviz.ro, va îndepărta îndoială faţă de calitatea unui anume material de construcţie sau vizavi de preţul său, mai mare sau mic, în raport cu cel văzut de vecinul în piaţă. Cel interesat în serviciile site-ului trebuie să completeze un formular online în care să precizeze dimensiunile şi tipurile finisajelor dorite. În baza acestor date, cei de la vreaudeviz.ro vor întocmi un deviz estimativ bazat pe cele mai bune preţuri ale materialelelor de construcţie, cât şi pe cele de manoperă, ţinând în acelaşi timp cont de normele de timp standardizate. Devizul va fi furnizat în două zile lucrătoare de la lansarea comenzii.  

vreaudeviz.ro mai are şi avantajul de a-şi ajuta clientul să stabilească în cunoştinţă de cauză dacă se poate baza pe propriile forţe în demersul său sau dacă va fi cazul să obţină mai întâi un eventual credit bancar. Ba chiar să înceapă o serie de negocieri cu furnizorul ales.
Preţurile estimate ale lucrărilor cuprinse în deviz sunt garantate de către Consolidated Construct, care în prezent asigură servicii doar pentru zona Bucureşti – Ilfov. Pe viitor, extinderea va acoperi întreg teritoriul naţional.

Pentru întrebări suplimentare vreaudeviz.ro pune la dispoziţie şi două numere de telefon mobil sau o adresă de poştă electronică la care se pot primi răspunsuri şi mai aprofundate! Mai trebuie spus şi că efortul specialiştilor de la vreaudeviz.ro costă echivalentul a zece euro, la care se adăugă plata TVA-ului, dacă e vorba despre un deviz dedicat renovării. În cazul în care devizul se referă la construirea unei case, atunci oferta va ţine cont de amploarea proiectului dorit de client. Plata se poate face prin SMS sau online.