Vizitatorii târgului Imobiliarium pot beneficia de reduceri de până la 18.000 de euro

Vizitatorii târgului Imobiliarium pot
beneficia de reduceri de până la 18.000 de euro

Dezvoltatorii prezenţi la expoziţia imobiliară Imobiliarium au în ofertele ediţiei actuale discounturi cuprinse între 1.000 şi 18.000 de euro. Unii dezvoltatori acordă reduceri speciale doar pe durata expoziţiei.

Astfel, raportat la cele circa 20.000 de imobile din ofertele dezvoltatorilor, media de discount este de aproximativ 1.000 de euro per apartament, însă diferenţele ofertelor de acest tip diferă foarte mult de la un dezvoltator la altul. Spre exemplu, Satul Scandinav oferă 5% discount, Stonehemp 10 % discount, la Swisss Lake Residence ofertele pot ajunge până la 18.000 de euro reducere, iar la Trend Residence până la 6.000 de euro. Pe de altă parte, în cazul expozantului Prohil discounturile se acordă la un avans minim de 50%, pentru proiectul Deluxe Apartments Mihai Bravu, iar la Arcadia Apartments Domenii se oferă 8% discount pentru apartamentele din Blocurile 2 şi 3, până la sfârşitul acestei luni.   

„Ofertele prezentate de expozanţii Imobiliarium nu se rezumă la discounturi, ci cuprind o gamă variată de beneficii. Printre acestea se numără imobilele dotate după ultimele tendinţe în materie de facilităţi tehnologice, care oferă avantajul unor costuri mai scăzute şi siguranţă mai mare, cele înconjurate de spaţii verzi ample, construcţiile din materiale „verzi”, prietenoase cu mediul, precum şi diverse beneficii, care ajută la confortul zilnic al proprietarilor”, a declarat Adrian Stănescu, project manager Imobiliarium.

Case inteligente                                                            

Printre beneficiile la nivel tehnologic ale imobilelor prezente la expoziţie, unii dezvoltatori oferă imobile dotate cu panouri solare, ce garantează un aport semnificativ la încălzirea locuinţei şi un cost redus la factura de întreţinere. Un alt exemplu este sistemul de casă inteligentă care presupune controlul de la distanţă, cu telefonul mobil, al luminilor, caloriferelor, aparatelor de aer condiţionat, jaluzelelor, sistemelor de alarmă sau aparatelor electrocasnice. Astfel, proprietarul poate fi tot timpul în pas cu cele mai noi tehnologii, propria locuinţă fiind gândită ca un spaţiu în care poate avea totul la îndemână.

De asemenea, unele imobile dispun de pompe de căldură aer – aer, ce asigură costuri zero pentru o temperatură de 24 de grade, indiferent de anotimp, sisteme de ventilaţie şi reglare a umidităţii automate, precum şi sisteme de recuperare a căldurii ori de recirculare a aerului (schimbă aerul din interior cu aer proaspăt la fiecare oră). Mai mult, unele sunt dotate cu sisteme de faţade ventilate, pentru o termoizolare eficientă ori izolare fonică a casei, precum şi panouri fotovoltaice care generează energia necesară pentru menţinerea acestor sisteme şi a tuturor echipamentelor care consumă energie electrică.

Primul ansamblu rezidenţial din România cu locuinţe verzi

Ansamblul are la bază principiile designului bioclimatic şi aplică standardele energetice ale unei case pasive, cel mai performant standard energetic din lume - locuinţele consumă cu 90% mai puţină energie faţă de o casă convenţională. Complexul dispune, de asemenea, de loc de joacă verde, teren de tenis, de basket, precum şi de staţie de încărcare pentru maşinile electrice. În plus, este realizat din materiale de construcţii ecologice, fabricate integral în România. Conform datelor dezvoltatorului, în zona ansamblului aerul este mai curat cu 50% decât în centrul oraşului, iar parametrii măsuraţi indică valori similare cu cele dintr-un oraş de munte.

Totodată, în cadrul târgului îşi va expune oferta şi unul dintre dezvoltatorii care a primit certificat GREEN HOME din partea Romania Green Building Council. 30% din întreaga suprafaţă a complexului constă în spaţii verzi, amenajate, iar fiecare apartament este poziţionat astfel încât să beneficieze de cât mai multă lumină naturală. Din cele 5,7 hectare pe care urmează să fie construit ansamblul, aproape 2 hectare vor fi ocupate de spaţii verzi şi locuri de joacă pentru copii.

Discounturi oferite doar în perioada expoziţiei

Pe timpul desfăşurării celei de-a treia ediţii a târgului de locuinţe Imobiliarium, ce va avea loc între 11-13 mai 2018, la Băneasa Shopping City, cei interesaţi de achiziţionarea unei locuinţe pot beneficia de anumite reduceri, disponibile doar în acest interval.

Spre exemplu, dezvoltatorul Riverside oferă 5.000 de euro reducere clientului care semnează contractul de rezervare pe perioada evenimentului. Mediacity (Paladin Corbeanca, 30 Siseşti), are o reducere de 3.000 de euro pentru orice casă sau apartament cumpărat în perioada evenimentului, iar Arcstil, un discount de 5%.  De asemenea, vizitatorii târgului vor primi un voucher cadou de la Valetta, în valoare de 1.000 de euro, pentru achiziţionarea unui apartament din Valetta Residence, care va putea fi folosit până la finele lui 2018.

Intrarea la eveniment este gratuită pentru persoanele care se înregistrează pe www.imobiliarium.ro până joi, 10 mai, inclusiv. În perioada evenimentului - 11-13 mai - vizitatorii care nu deţin codul primit din aceasta înregistrare  vor plăti o taxă de 10 lei.

citeste totul despre: