Unde se mai construiesc locuinţe

Unde se mai construiesc locuinţe

Ansamblul rezidenţial Gama Residence Metalurgiei

În ultimii ani, nu prea au mai fost anunţate proiecte rezidenţiale. Răzleţ mai apare câte un dezvoltat care anunţă construirea unui ansamblu rezidenţial. Aşadar, mai mulţi oamenii de afaceri care s-au asociat sub numele companiei Gama, vor dezvolta un ansamblu rezidenţial de 120 de unităţi, cu o investiţie de 6 milioane de de euro.

Proiectul va fi lansat oficial în cadrul târgului „Project Expo" ce va avea loc în perioada 14-16 septembrie, la Sala Palatului.

Ansamblul rezidenţial se va numi Gama Residence Metalurgiei şi va fi amplasat în zona de sud a Capitalei.

Preţurile locuinţelor din cadrul Gama Residence Metalurgiei vor porni de la 27.000 de euro, în cazul unei garsoniere de 30 de metri pătraşi, şi pot ajunge 66.000 de euro, în cazul unui apartament cu două camera de 74 de metri pătraţi utili.

„Ansamblul va avea aproximativ 120 de unităţi locative, iar investiţia se ridică la aproape 6 milioane de euro. În interiorul complexului locatarii vor beneficia de locuri de parcare, dar şi de spaţii verzi şi locuri de joacă pentru copii", se arată într-un comunicat remis de dezvoltator.

Targul imobiliar „Project Expo" este organizat în parteneriat de către companiile Project Events şi Zero Point Consulting.


citeste totul despre: