Tombolă 2019: Marele câştigător va primi un apartament cu 2 camere in valoare de 50.000 de euro. Cine organizează concursul

Tombolă 2019: Marele câştigător va primi un apartament cu 2 camere in valoare de 50.000 de euro. Cine organizează concursul

Un dezvoltator imobiliar oferă ca premiu un apartament cu 2 camere, complet finisat, cu încălzire în pardoseală controlată prin termostat în fiecare cameră şi cu centrala proprie.

Ştiri pe aceeaşi temă

Domeniul imobiliar a prosperat în ultimii ani, unul dintre cei mai mari dezvoltatori de profil din judeţul Alba construind deja un nou cartier rezidenţial format din 13 blocuri, adică 350 de apartamente. 
 
Pentru 2019, San Casa pregăteşte o tombolă, în cadrul căreia va pune la bătaie, pentru premiul cel mare, un apartament cu 2 camere complet finisat, în valoare de 50.000 Euro, într-un bloc prevăzut cu lift, incalzire in pardoseala controlata prin termostat in fiecare camera si cu centrala proprie. 
 
Participanţii la tombolă sunt persoanele care deja au cumpărat un apartament în cartierul Atmosphere Residence din Sebeş sau care urmează să-şi achiziţioneze unul în primele 4 blocuri deja construite. Deja primii proprietari se vor bucura de Sărbători în acest an în noua locuinţă din cartierul Atmosphere Residence. 
 
“Ne mândrim foarte mult că oraşul Sebeş a devenit o atracţie pentru mulţi locuitori din România, datorită şomajului foarte mic, a numărului foarte mare de locuri de muncă şi, desigur, al nivelului general de trai occidental. 
 
Am rămas plăcut surprinşi să constatăm că mulţi dintre cei care au cumpărat apartamentele din cartierul nostru rezidenţial să fie din toate colţurile ţării,dar şi din străinătate drept pentru care vrem să le facem o nouă surpriză noilor noştri locatari. 
 
Vom organiza o tombolă publică, în urma căreia unul dintre cumpărătorii acestor apartamente din primele 4 blocuri să poată câştiga un apartament de 2 camere, în valoare de 50.000 de euro”, declară Dan Similie, CEO şi Managing Partner San Casa.  
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările